Zamów Paszport Pielgrzyma

Paszporty można nabywać w cenie 8 zł w miejscach bezpośrednich sprzedaży w Lęborku: w Stacji Kultura prowadzonej przez LOT Ziemia Lęborska – Łeba na lęborskim dworu PKP (ul. Dworcowa 8a) oraz w Sanktuarium św. Jakuba Apostoła w Lęborku, ul. Basztowa 8. Ponadto prowadzona jest sprzedaż pośrednia za pomocą zamówień internetowych. Można je składać na mail: paszport@re-create.pl, formularz zamówienia dostępny poniżej.

Wysyłka w ciągu do 5 dni od daty PRZEKAZANIA WPŁATY na konto LSJ  w PKO SA, I oddział w Lęborku, nr 27 1240 3800 1111 0000 4468 1012, kwoty za paszport (8 zł) oraz opłaty (znaczka) pocztowego, czyli przesyłka:

• listem zwykłym 11.30 zł (paszport 8 zł  + znaczek 3,30 zł)
  • listem zwykłym priorytetem 12,10 zł (paszport 8 zł  + znaczek 4,10 zł)
  • listem poleconym 13,90 zł (paszport 8 zł  + znaczek 5,90 zł)
  • listem poleconym priorytetem 16,40zł (paszport 8 zł  + znaczek 8,40 zł)

W OPISIE PRZELEWU KONIECZNIE umieścić ADRES WYSYŁKI PASZPORTU, zwłaszcza, gdy adres właściciela konta jest inny niż adres wysyłki!

Do 1 koperty w powyższej opłacie podstawowej można umieścić do 12 paszportów (do 500 gram), potem opłata ulega podwyższeniu, zgodnie z aktualnym cennikiem Poczty Polskiej.

Możliwa jest wysyłka również za granicę. Opłaty uzależnione są od państwa do którego jest wysyłka. Do państw europejskich opłata ta wynosi za wysyłkę 1 paszportu (do 50 gram):

• 5 zł list zwykły ekonomiczny
  • 6 zł list zwykły priorytet
  • 16 zł list polecony priorytet

Za 2 paszporty (51-100 gram) odpowiednio: 9 zł, 11,50 zł i 17 zł.

Nowy wzór pieczątki